Bondgenoten Groepscoaching Next Level

Stel, jij bent toe aan jouw volgende stap

Hoe tof zou het zijn wanneer jij gaat
"loslaten wie je nu bent om te worden wie je wilt zijn"

In 6 dagdelen met een super klein groepje gelijkgestemde vrouwen (terug) naar de persoon die jij graag wilt zijn!

Anne-Marie Bossers Welkom

Na deze groepscoaching:

  • Leer jij nog beter voelen en blijf je nog meer trouw aan jouw gevoel, omdat jouw gevoel altijd oké is en dat weet je, alleen heb je er te weinig naar leren luisteren
  • Ga jij veel meer vanuit jouw hart en liefde leven i.p.v. uit je ego of innerlijke criticus
  • Zal je merken dat je meer geluk en plezier hebt in jouw leven door werklijk de juiste keuzes te maken die echt bij jou passen, zonder je te vergelijken met anderen
  • Weet jij waar je energie lekt en war jij energie van krijgt, zodat je heerlijk in balans bent of sneller in balans weet te komen
 

Deze groepscoaching is voor:

  • Vrouwen die hun verantwoordelijkheid willen nemen, het verleden achter zich willen laten en meer op zichzelf willen focussen
  • Vrouwen die al weten hoe om te gaan met de narcist en nu tijd willen investeren in zichzelf, omdat ze de moeite waard zijn
  • Vrouwen die zichzelf (nog) beter willen leren kennen in wie ze graag (willen) ZIJN
  • Vrouwen die next level willen gaan, omdat ze persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden in hun leven vanuit plezier en energie

Kun je op de meeste punten die ik hierboven noem “JA”zeggen, dan ben jij een match voor de Bondgenoten Groepscoaching Next Level!

Ik wil dit programma extreem succesvol laten zijn voor jou, voor mezelf en voor iedereen in de groep, daarom zullen alleen deelnemers worden geselecteerd die 100% voelen dat zij erbij moeten zijn en écht bereid zijn om MEGA stappen te gaan zetten. Op alle vlakken moet het goed voelen dan wordt de groepscoaching voor jou werkelijk een next level!

LET OP!! Dit traject is niet geschikt voor deelnemers die nog in een narcistische relatie zitten en nog niet goed weten hoe te communiceren met de narcist.

We gaan echt op een next level werken om ultiem resultaat te bereiken, we gaan écht doorpakken in dit traject, dat kan alleen als er al een sterke basis staat.

We gaan echt op een next level werken om ultiem resultaat te bereiken, we gaan écht doorpakken in dit traject, dat kan alleen als er al een sterke basis staat.


Alles wat je moet weten over de Bondgenoten Groepscoaching Next Level

Start op: Donderdag 14 maart

Data
14-03 / 28-03/ 11-04 / 25-04 / 16-05 / 30-05-2024

Tijd:
10:00 uur – 13:00 uur

Locatie:
Venlo

4 deelnemers, maximaal 6 deelnemers

Je ontvangt een werkboek met concrete opdrachten en acties!

Een fijne kleine groep gelijkgestemden vrouwen die allemaal hun verantwoordelijkheid nemen om zich verder te willen ontwikkelen.

In 6 bijeenkomsten een transformatie ervaren naar een volgend level, zodat jij nog meer zelfvertrouwen, rust en plezier gaat ervaren.

Ennnnn je mag me 2 x per week bellen tijdens de Q&A, omdat ik ons lijntje graag heel kort wil houden en jou snel de nieuwe communicatie eigen wil maken, hoe tof is dat!

Prijs:
€1.495,-
(incl. koffie/thee en lekkers)

 

Nadat jij je hebt aangemeld vindt er een intake plaats via een videocall zodat we elkaar ook meteen kunnen ontmoeten en in kunnen zoomen op jouw wensen en/of verlangen. Naar aanleiding van het intakegesprek voelen we of er een match is en of jij in de groep past.

Ik wil echt werken met deelnemers die helemaal “klaar” zijn om een volgende transformatie aan te gaan met veel plezier en verantwoordelijkheid.