Eén op één

Ieder mens heeft het vermogen tot positieve verandering, daar ben ik van overtuigd. Soms is dit één op één en daar is wat ondersteuning bij nodig. Ik zie het leven als één groot leerproces, waarbij we onderweg interessante, maar ook lastige situaties tegenkomen. Vaak ben je zelf in staat om, eventueel met behulp van mensen in je omgeving, deze problemen op te lossen, al lukt dit niet altijd. In dat geval kan ik je helpen weer een stapje in de goede richting te zetten. Dichter bij jezelf te komen, of bij je doel.

Inzicht en bewustwording zijn dan de sleutelwoorden. Hierbij kan ik je helpen. In je privé leven, maar ook als het om werkgerelateerde zaken gaat. Ik houd je een spiegel voor en geef je de ruimte om tot dat inzicht en die bewustwording te komen. Hiermee bied ik je een handreiking in jouw eigen leerproces.

Referenties

Lezing Hoogsensitiviteit

“Ondanks ik overprikkeld ben, ben ik niet moe, ik heb de juiste “voeding” gekregen tijdens deze lezing en daar ben ik blij om”!

Lezing Narcisme

“Dank voor deze lezing, ik begrijp heel de situatie nu een stuk beter”.

Lezing Hoogsensitiviteit

“Een saamhorig gevoel met de groep, ik sta niet alleen op de wereld”!

Lezing Narcisme

“Erkenning en gehoord worden heeft me heel erg goed gedaan”.

Lezing Hoogsensitiviteit

“Positief, nieuwe inzichten ….nieuwe -gelijkgestemde- contacten gemaakt…hoe fijn is dat”!

Lezing Narcisme

“Na het volgen van deze lezing heb ik meer begrip en respect gekregen voor de situatie waarin mijn zus zit”.

Lezing Hoogsensitiviteit

“Ik wil deze dag zeker aanbevelen , het is heel herkenbaar, nu begrijp ik mezelf een stuk beter”.