Referenties

De lezing van Anne-Marie was informatief en persoonlijk. Ik ben geraakt en geïnspireerd om verder te gaan met mijn ontwikkeling.

Het was een goed verzorgde lezing met heel veel kennis. Door de kleinere groep was er ruimte om met andere deelnemers in gesprek te gaan zodat je tot nog meer inzichten kwam.

Anne-Marie, een kaartje om je te bedanken. Ik ben dankbaar dat ik met jou in  contact ben gekomen. Je hebt mij inzicht gegeven, hulp geboden en kennis laten maken met mezelf. Heel waardevol……..en zal dit alles zeker meenemen in mijn verdere leven. Dank en liefs.

De balans opmakend van dit roerige jaar, realiseer ik me dat jij een van de personen bent die me door de zwaarste periode heen heeft geholpen. Veel dank daarvoor!

Op weg naar huis, besefte ik mij, dat mijn zelfbeeld enorm positief gegroeid is. Ik neem o.a. mijn eigen beslissingen. Een half jaar geleden was dat ondenkbaar. Mijn ouders hadden de regie over mij, zonder dat ik me daar bewust van was.

Er is oprecht iemand, die zonder te oordelen, naar mij heeft willen luisteren, dit voelt heel fijn! Met dit kaartje wil ik je dan ook enorm bedanken voor de begeleiding van de afgelopen tijd.

Bedankt voor een nieuwe start, liefs.